Приветствую Вас Гость | RSS

Понедельник, 25.11.2024, 10:32

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Довго не можу продати автомобіль
sfadeev789Дата: Вторник, 11.05.2021, 12:15 | Сообщение # 1
Писатель
Статус: Offline
Привіт всім! Вже більше півроку намагюся продати автомобіль. Ціну зазначив невисоку, далі вже нікуди знижувати, хібя задарма віддати, а покупців все немає. І стоїть ця машина, тільки місце займає. От що робити?

mariboborisgdДата: Вторник, 11.05.2021, 12:52 | Сообщение # 2
Опытный Пешиход
Привіт! А що за автомобіль? Дивно, шо зовсім нікого не зацікавив. Спробуйте звернутися в компанію АВТО100 https://avto-100.com.ua/ Вони вже дуже багато років займаються терміновим викупом автомобілів і мають величезний досвід в цій справі. Зателефонуйте їм або залиште заявку. З вами зв'яжеться експерт, щоби уточнити деталі, потім ваше авто оцінять і, якщо вас задовільнить сума, ви оформите угоду та отримаєте свої гроші в той самий день.

costyagatilovДата: Вторник, 03.08.2021, 12:11 | Сообщение # 3
Опытный Прохожий
Сногсщ=шибательно

nocrynofryДата: Суббота, 28.05.2022, 11:52 | Сообщение # 4
Опытный Прохожий
Коли мені потрібна була літня гума на автомобіль, то я не знав де її купити по низькій ціні. Мені дуже пощастило, що мій товариш порадив звернути увагу на інтернет-магазин шин та дисків Горошина https://goroshina.ua/ - тут я знайшов привабливі пропозиції, а також мене порадував великий асортимент товарів. Усім рекомендую звертатися сюди.

Сообщение отредактировал nocrynofry - Суббота, 28.05.2022, 11:52

VivaroДата: Суббота, 14.01.2023, 15:47 | Сообщение # 5
Прохожий
Значить погану рекламу зробили. Зайдіть на авторіа та залиште там своє оголошення про продаж

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб