Що почитати підлітку
|
|
pachagaev | Дата: Вторник, 03.01.2023, 14:52 | Сообщение # 1 |
Опытный Прохожий
Статус: Offline
| Що порадити почитати підлітку 14 років у жанрі фантастика? Малий дуже захопився цим жанром, а я більше поважаю класику та детективи, тому не можу нічого йому підказати. З чого починати?
|
|
| |
simaverona | Дата: Вторник, 03.01.2023, 14:58 | Сообщение # 2 |
Прохожий
| Починати треба з таких творів, як Гаррі Поттер, Володар Перстнів, Машина часу і таке інше. Просто забийте в інтернеті – класика наукової фантастики та фентезі.
|
|
| |
egorlastoch | Дата: Вторник, 03.01.2023, 15:02 | Сообщение # 3 |
Пешиход
| Я йому раджу починати з таких авторів, як Джоан Роулінг, Жуль Верн, Майкл, Муркок, Роберт Желязни, Берроуз, Айзек Азімов, Рей Бредберрі, Гаррі Гаррісон, Артур Кларк і так далі.
|
|
| |
fionafilono | Дата: Вторник, 03.01.2023, 15:08 | Сообщение # 4 |
Прохожий
| Для мене, як і для багатьох шанувальників світової фантастики, найкращими були, є і будуть геніальні брати Стругацькі. Вони залишаються актуальними і сьогодні. Я думаю, вік п'ятнадцять років уже дозволить хлопчику осмислити твори цих фантастів. Нехай починає читати із серії "Світ Полудня". А читати книги та слухати аудіокниги, ви можете на цьому сайті https://audiobook-mp3.com/
|
|
| |
jeanphilippe541011 | Дата: Пятница, 13.01.2023, 09:49 | Сообщение # 5 |
Прохожий
| Дуже цікаво!
|
|
| |
Vivaro | Дата: Суббота, 14.01.2023, 15:44 | Сообщение # 6 |
Прохожий
| Запитайте у консультантів книжкового магазину. Вони точно підкажуть те, що сподобається вашому синові.
|
|
| |
tozpok | Дата: Вторник, 18.07.2023, 22:56 | Сообщение # 7 |
Прохожий
|
|
|
| |