Приветствую Вас Гость | RSS

Суббота, 08.11.2025, 08:34

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чоловічі прикраси у стилі casual
LevchenkoДата: Понедельник, 18.08.2025, 22:16 | Сообщение # 1
Опытный Писатель
Статус: Offline
Підкажіть, я не дуже розбираюся в прикрасах, але захотів трохи освіжити свій гардероб чимось сучасним. Цікавить стиль casual, щоб виглядати охайно і стильно, але без перебору. Які чоловічі прикраси підходять для повсякденного образу, щоб не виглядати занадто пафосно чи дивно? Може браслети, ланцюжки або каблучки?

HzBoyДата: Понедельник, 18.08.2025, 22:16 | Сообщение # 2
Опытный Писатель
У стилі casual головне мінімалізм та стриманість. Дуже добре виглядають тонкі срібні чи золоті ланцюжки без масивних підвісок. Ще можеш додати браслет зі шкіри чи комбінований із металом, це зараз у тренді. Кільця теж доречні, але краще обмежитись одним простим, без великих каменів, щоб не перевантажити образ.

LevchenkoДата: Понедельник, 18.08.2025, 22:17 | Сообщение # 3
Опытный Писатель
Я теж думав про щось просте, але боявся виглядати банально. Хочеться, щоб прикраси дійсно підкреслювали стиль, але не відволікали всю увагу. Думаю спробувати браслет у поєднанні з годинником, але не впевнений, чи це нормально виглядає. Хтось так носить у повсякденному житті?

misterbicipsДата: Понедельник, 18.08.2025, 22:19 | Сообщение # 4
Опытный Писатель
Цитата Levchenko ()
Я теж думав про щось просте, але боявся виглядати банально. Хочеться, щоб прикраси дійсно підкреслювали стиль, але не відволікали всю увагу. Думаю спробувати браслет у поєднанні з годинником, але не впевнений, чи це нормально виглядає. Хтось так носить у повсякденному житті?
Браслет разом із годинником - це цілком нормально, головне щоб вони поєднувалися за стилем. Якщо годинник класичний, то краще брати стриманий металевий або шкіряний браслет. Якщо більш спортивний, можна дозволити собі браслет із текстилю чи каучуку. У стилі casual прикраси мають бути ненав’язливими, наприклад, тонкий ланцюжок, мінімалістичний браслет і невелика каблучка, цього достатньо, щоб образ виглядав завершеним. Якщо хочеш вибрати якісний варіант і не витрачати час на пошуки, раджу подивитися в ювелірному інтернет-магазині https://zlato.ua/ Zlato.ua. Це магазин з великим вибором чоловічих прикрас у різних стилях, включно з casual. Там дійсно є як прості, так і більш оригінальні моделі, а ще швидка доставка по Україні, що теж зручно.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб