Приветствую Вас Гость | RSS

Вторник, 06.01.2026, 03:21

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Видалення каталізатора
HzBoyДата: Среда, 12.11.2025, 11:15 | Сообщение # 1
Опытный Писатель
Статус: Offline
Всім привіт! Знаю, що тема видалення каталізатора вже заїжджена, але мені потрібна порада саме по Києву. Авто – європейська іномарка, каталик забився намертво, машина просто перестала їхати. Не горю бажанням віддавати тисячі доларів за новий оригінал, тому шукаю варіант якісного видалення з прошивкою. Хто нещодавно робив? До якого саме майстра або СТО зверталися, де все зробили акуратно, без помилок у софті і без димовищ після? Дуже важливо, щоб не з'їли мозок бортовому комп'ютеру. Дякую за відгуки!

la2217596Дата: Четверг, 13.11.2025, 21:27 | Сообщение # 2
Писатель
Статус: Offline
Я ніколи не думав, що видалення каталізатора може проходити так легко та без стресу. Мій мотор почав працювати не так, як раніше, і я почув дивні шуми з-під днища. Вирішив шукати надійне місце, щоб видалити каталізатор Київ https://clean-kat.com.ua/vydalennya-katalizatora-kyiv/  і знайшов Clean-kat. Спеціалісти одразу розповіли, які роботи будуть виконані і які переваги я отримаю після демонтажу. Роботу зробили швидко, чисто і з гарантією, що для мене було важливо. Тепер двигун працює рівно, витрата пального знизилася, а авто стало набагато жвавішим. Вражений професійністю і чесністю цього сервісу, обов’язково буду радити їх знайомим.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб