Приветствую Вас Гость | RSS

Понедельник, 26.01.2026, 23:35

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Відеорегістратор у Львові!
menigorekДата: Пятница, 07.10.2022, 08:31 | Сообщение # 1
Опытный Пешиход
Статус: Offline
Багато хваляться що відеореєстратор дуже корисний і кожному автомобілісту потрібно мати його в наявності, ось я вирішив придбати собі хороший варіант. Проблема тільки я не знаю на що потрібно дивитися щоб вибрати хороший.

a_sovДата: Пятница, 07.10.2022, 08:33 | Сообщение # 2
Писатель
Наскільки я знаю, що для відеореєстратора потрібно в першу чергу щоб була хороша камера, яка робила гарне разширение, і можна було побачити чітко картину в наближенні.

kirilzhilenko80Дата: Пятница, 07.10.2022, 08:34 | Сообщение # 3
Опытный Пешиход
Абсолютно, вірно, хочу сказати що супер hd ще навіть в наш час дуже важко зустріти, тому намагайтеся знайти більш сучасні, апарати, які мають хорошу фокусування.

taras_gamperДата: Пятница, 07.10.2022, 08:39 | Сообщение # 4
Опытный Прохожий
Цитата kirilzhilenko80 ()
Абсолютно, вірно, хочу сказати що супер hd ще навіть в наш час дуже важко зустріти, тому намагайтеся знайти більш сучасні, апарати, які мають хорошу фокусування.
Багато різних видів є відеореєстраторів в машину, і різні за своїм стилем підходять для кожного, наприклад найпростіше але дуже важливе мати хороший варіант кріплення, присоска це кращий спосіб отримати потрібний варіант.
Тут в магазині алло ось Відеореєстратори у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/videoregistratory/ можна придбати на будь-який смак, і точно впевнений що вибрати зможе кожен, і ціна нормальна і надійність у використанні.
Прикрепления: 0573494.jpg (10.8 Kb)

vidalista

Сообщение отредактировал taras_gamper - Пятница, 07.10.2022, 08:40

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб