|
Чорна п'ятница
|
|
| Levchenko | Дата: Воскресенье, 13.11.2022, 16:39 | Сообщение # 1 |
 Опытный Писатель
Статус: Offline
| Добрий день всім. Хлопці та дівчата, звертаюся до вас із великим проханням. Порадьте мені, будь ласка, магазин, де будуть великі знижки у чорну п'ятницю. Буду вдячний вам за будь-яку пораду.
|
| |
|
|
| 4fortegroup | Дата: Воскресенье, 13.11.2022, 16:41 | Сообщение # 2 |
|
Прохожий
| Добрий день. Можу вам порекомендувати один чудовий інтернет-магазин, де у чорну п'ятницю завжди великі знижки на всю техніку та товари. Я вже не перший рік купую у саме в цему магазині, і завжди залишаюсь довольним. Якщо цікаво, пишіть.
|
| |
|
|
| Levchenko | Дата: Воскресенье, 13.11.2022, 16:43 | Сообщение # 3 |
 Опытный Писатель
| Дякую що відповіли. Я вже перерив весь інтернет, мабуть не було магазину в який не заходив. Але відповідного мені варіанта поки не знайшов. Підкажіть, куди мені звернеться? Що це за інтернет-магазин? Які там будуть знижки?
|
| |
|
|
| 4fortegroup | Дата: Воскресенье, 13.11.2022, 16:45 | Сообщение # 4 |
|
Прохожий
| Я вам раджу відвідати чудовий інтернет-магазин "Алло". У ньому щороку проходить чорна п'ятниця https://allo.ua/ru/blackfriday/ і завжди величезні знижки на різну техніку для дому і не тільки. Цього року обіцяють до 60%, що дозволить добре заощадити або купити ще щось. Ми з сім'єю довіряємо цьому магазину не перший рік. Скажу чесно, все на найвищому рівні. Перейшовши на сайт магазину, ви можете переглянути всю інформацію про проведення. Ви будете задоволені, у цьому я точно впевнений. Бажаю вам вдалих покупок.
|
| |
|
|
| pepesis123456 | Дата: Воскресенье, 13.11.2022, 19:23 | Сообщение # 5 |
|
Прохожий
| Хорошая новость!
|
| |
|