|
Хочу купити зарядну станцію
|
|
| Levchenko | Дата: Суббота, 11.03.2023, 14:35 | Сообщение # 1 |
 Опытный Писатель
Статус: Offline
| Всім доброго часу доби. Діти, скажіть, хто користувався хоч раз зарядною станцією. Хочу теж купити собі зарядну станцію лише гарну та потужну. Підкажіть, де вони продаються. І як їх потрібно вибирати, на що слід звертати увагу?
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Суббота, 11.03.2023, 14:36 | Сообщение # 2 |
 Опытный Писатель
| Ну от дивіться. Якщо вам, наприклад, потрібно одні телефони заряджати, то достатньо буде звичайного павербанка ємністю дві дві тисячі мікроампер/годин. Можна зарядити чотири рази смартфон. А якщо вам потрібно заряджати важчу техніку, то можу порадити чудовий магазин
|
| |
|
|
| Levchenko | Дата: Суббота, 11.03.2023, 14:38 | Сообщение # 3 |
 Опытный Писатель
| Ну, якщо чесно, то у мене багато різної техніки в будинку. Але головне – щоб працював ноутбук та роутер. Я без інтернету не можу та й тому, що це мій хліб, я так заробляю. А із цими постійними відключеннями електроенергії дуже складно працювати.
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Суббота, 11.03.2023, 14:39 | Сообщение # 4 |
 Опытный Писатель
| Я б вам порадила хороший інтернет-магазин Алло. Там чудовий вибір. Ну, взагалі, якщо ви хочете заряджати не тільки телефони, то вам справді потрібна хороша і потужна зарядна станція. Нині їх купити не проблема. Подивіться, наприклад, ось такий варіант Anker https://allo.ua/ua/zarjadnye-stancii/proizvoditel-anker/ Вони і за якістю, і за функціоналом непогані, і ціни у них цілком доступні. Наприклад, ось така зарядна станція коштує зараз за акцією 13500 гривень замість двадцяти тисяч гривень. Як на мене, дуже непогано. Можете зайти на сайт та почитати характеристики. Купуйте та не думайте.
|
| |
|
|
| likap7946 | Дата: Четверг, 11.05.2023, 19:49 | Сообщение # 5 |
|
Писатель
| Зараз стали популярними електромобілі та відповідно зарядні станції. Ми їх замовляли на інтернет-магазину електрики RES.ua https://res.ua/stanciyi-dlya-elektromobiliv-1625/ , цей магазин дає змогу істотно скоротити час, необхідний для підбору електротехнічної продукції, отримати повні технічні характеристики та консультацію менеджера. Крім цього в магазині вигідні ціни та швидка доставка.
|
| |
|
|
| dmykolenko99 | Дата: Понедельник, 22.05.2023, 11:59 | Сообщение # 6 |
|
Опытный Пешиход
| Купити сонячні панелі з монтажем зараз дуже вигідно. Завдяки компанії https://prel.prom.ua/g1317082-sonyachni-batareyi-obladnannya "Prel" я придбав сонячну батарею, яка стала відмінним рішенням для моєї енергетики. Компанія надала чіткі та зрозумілі інструкції щодо установки та обслуговування, а саме обладнання виявилося високою якістю. Тепер я маю можливість отримувати енергію прямо від сонця, що є неймовірно ефективним та екологічно чистим рішенням.
|
| |
|
|