Приветствую Вас Гость | RSS

Суббота, 24.01.2026, 10:46

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Шукаю хорошу автошколу
pechkin-1978Дата: Четверг, 11.05.2023, 19:17 | Сообщение # 1
Опытный Пешиход
Статус: Offline
Мабуть, я тут не один такий, але я в пошуках автошколи в Києві. Це просто жах, скільки їх існує! Якщо чесно, то мені треба дещо допомогти у виборі. Може, хтось з вас вже проходив курси водіїв і може порадити якусь надійну школу?

HzBoyДата: Четверг, 11.05.2023, 19:44 | Сообщение # 2
Опытный Писатель
Сам нещодавно проходив курси водіїв у цій автошколі в Києві https://just-avto.kiev.ua/ Можу сказати, що залишився дуже задоволений. Спочатку було важко визначитися з вибором, але мені радили саме цю школу, і я не пошкодував. Що до процедури, то все пройшло гладко. Відразу почувався комфортно, інструктори були дуже привітні і професійні. Вони добре пояснювали і завжди були готові допомогти, якщо щось не зрозуміло. Також велика перевага - вони були завжди вчасно на заняттях, ні разу не запізнились. Автомобілі в школі "Джаст" були в гарному стані. Якість машин була дійсно висока, вони добре обслуговувались та тримались у чистоті. Щодо інструктора, я мав дуже приємного та терплячого. Він знаючий свою справу і допомагав мені набути впевненості на дорозі.

lilyguru20Дата: Вторник, 01.08.2023, 14:31 | Сообщение # 3
Пешиход
Пiсля отримання водiйського посвiдчення, хочу порекомендувати скористатися сервісом страхової компанії "Оранта". На сайті https://oranta.ua/products/avto/ страхування автомобіля онлайн оформлюється за декiлька хвилин. Ви можете самостійно збільшити страхову суму відповідальності, якщо придбаєте поліс добровільного страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів. Компанія перевірена часом, ніколи не підводила.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб