|
Курси англійської
|
|
| lermontovlermik | Дата: Среда, 01.11.2023, 16:40 | Сообщение # 1 |
 Пешиход
Статус: Offline
| Давайте обговоримо важливе питання: "Які обрати курси англійської?" Я думаю, що перше, що варто визначити - це ваші особисті цілі та рівень володіння мовою. Які у вас мети? Чи потрібно вам англійська для роботи, подорожей або навчання? Розкажіть свої плани, а я поділюсь також
|
| |
|
|
| kykanasliva | Дата: Среда, 01.11.2023, 16:42 | Сообщение # 2 |
|
Пешиход
| Для успішного вивчення англійської, важливо вибрати правильний підхід. Спробуйте різні методи навчання, такі як заняття з репетитором, онлайн-курси, аудіо-та відеоматеріали. Використовуйте різноманітні джерела, щоб розширити словниковий запас та покращити навички читання, слухання та розмовної мови.
|
| |
|
|
| linalineva7 | Дата: Среда, 01.11.2023, 16:42 | Сообщение # 3 |
 Пешиход
| Для досягнення успіху, тримайтеся плану та будьте систематичними. Не відкладайте навчання на потім. Регулярність і практика - ключ до володіння англійською. Також спробуйте оточити себе мовним середовищем: читайте книги, дивіться фільми та слухайте музику англійською.
|
| |
|
|
| kilivivin | Дата: Среда, 01.11.2023, 16:43 | Сообщение # 4 |
|
Пешиход
| Розгляньте можливість навчання англійської мови спеціально для IELTS https://lse.ua/direction/pidgotovka-do-ielts/ . Це допоможе вам підготуватися до міжнародного іспиту та отримати високий бал. І не забувайте, англійська - це не тільки навчання, але й можливість розширити свої горизонти та відкрити нові можливості у житті! Навіть якщо вам вже багато років, можна спробувати отримати нові знання.
|
| |
|
|