Приветствую Вас Гость | RSS

Суббота, 18.05.2024, 23:02

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Мир автомобилей » Барахолка » Страви української кухні
Страви української кухні
spamergodaДата: Понедельник, 29.04.2024, 17:38 | Сообщение # 1
Писатель
Группа: Пользователи
Сообщений: 121
Статус: Offline
У сфері кулінарії кожна нація має свої особливі традиції, страви та рецепти, які передають з покоління до покоління. Від вишуканих блюд французької кулінарії до українських пильменів, від ароматного східного рису до гострого індійського каррі - кулінарна спадщина світу багата та різноманітна. традиційні рецепти італійської кухні  надає своїм читачам кулінарний сайт рецептів Dish Magazine, на зразку якого ми розглянемо їх докладніше.

1. грузинська кухня рецепти. Грузинська кухня відома своїм різноманіттям смаків і ароматів. Деякі з затребуваних кулінарних виробів включають хачапурі (сирний пиріг), хінкалі  (грузинські пельмені), сациві (курка з горіховим соусом звичайно, чахохбілі (тушкована курка з помідорами та спеціями).

2. страви української кухні https://dishmagazine.com/ua/cuisine/ukrainian/ . Українська кухня відома своєю пишною та чудовою їжею. Деякі затребувані рецепти включають борщ (суп із буряків),  вареники (із), і сало (свиняче сало, обсмажене та приправлене).

3. Тістечка з м'ясом. Для готування пиріжків м'ясних потрібно спочатку підготувати дріжджове тісто, потім підсмажити разом з цибулею. Після цього начинку поміщають у тісто, сформують пиріжки, і випікають в духовці до золотистої скоринки.

4. веганський наполеон. Для веганського наполеона можна застосувати пластини веганського листкового тіста,   укладають з рослинним кремом на основі кокосового молока або кешью та начинкою з фруктів, як, ягоди або фрукти, нарізані.

5. качка по-пекинськи справжній рецепт. Качка по-пекінськи - це класична китайська страва, де і сервируется з пшеничними коржами, луком-пореем, огірками і  соусом хойсин.

6. коктейль негроні. Стандартний мікс Негроні заготується з пропорційних кількостей джина, червоного вермуту  і біттера. Всі інгредієнти змішуються у  чарці з кригою і декоруються кіркою апельсина.

Дослідження різноманітних кулінарних рецептів та кулінарних вишукувань розкриває перед нами багатство гастрономічної спадщини різних  народів та запрошує нас на захоплюючу гастрономічну подорож, де кожен  новий рецепт стає відкриттям та причиною для нових гастрономічних.
 
Форум » Мир автомобилей » Барахолка » Страви української кухні
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб