Приветствую Вас Гость | RSS

Среда, 27.08.2025, 15:44

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
стройка
kuragak63Дата: Воскресенье, 04.10.2020, 15:34 | Сообщение # 1
Прохожий
Статус: Offline
Здравствуйте, мы планируем строительство гостиничного комплекса , скажите из чего строить лучше? что будет красиво смотреться? комплекс будет находиться в лесу.

kgodjaeva1Дата: Воскресенье, 04.10.2020, 15:39 | Сообщение # 2
Прохожий
Мне кажется классно будут смотреться там коттеджи из бруса, вот тут https://www.sddu.com.ua/ru у ребят много интересных проектов есть, и строятся они быстро.

hunter11Дата: Понедельник, 22.02.2021, 17:57 | Сообщение # 3
Опытный Прохожий
ну вы блин нашли где спросить о таком)

subocevivanДата: Четверг, 17.07.2025, 23:04 | Сообщение # 4
Опытный Прохожий
Ще кілька років тому я й гадки не мав, що зможу дозволити собі власний будинок. Але мрія жити за містом з невеличким садом все ж узяла гору. Вивчивши безліч варіантів, я натрапив на каркасну технологію будівництва. Основним аргументом стало поєднання вартості, швидкості зведення і гнучкості у плануванні. Після консультацій із фахівцями, зрозумів — це саме те, що потрібно.
Будівництво тривало напрочуд швидко. Уже через кілька місяців я тримав ключі від нового дому. Особливо вразила якість теплоізоляції: взимку тепло, влітку — прохолодно без додаткових витрат. Житло вийшло затишне, енергоефективне, а головне — повністю відповідає моєму баченню комфорту. Рекомендую звернути увагу на https://www.kiev-karkas.com.ua/budivnytstvo-karkasnyh-budynkiv/ — саме там я знайшов фахівців, які реалізували мій проєкт без зайвого клопоту.

ssohngutДата: Воскресенье, 27.07.2025, 12:36 | Сообщение # 5
Прохожий
Брус это тема только уход за ним надо

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб