kykanasliva | Дата: Воскресенье, 27.10.2024, 23:31 | Сообщение # 1 |
Пешиход
Статус: Offline
| Можеш підказати, де краще шукати вакансії в ІТ з гідними умовами? Так, щоб були не тільки хороші зарплати, але і гнучкий графік, можливості для розвитку. Останнім часом здається, що такі вакансії важко знайти, і я трохи втомився від безуспішних пошуків.
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Понедельник, 28.10.2024, 21:42 | Сообщение # 2 |
Пешиход
Статус: Offline
| Правильний вибір місця для пошуку роботи в ІТ може суттєво вплинути на твою кар'єру. Я рекомендую звернути увагу на компанію "Галактика" https://galaktica.io/ . Це дійсно чудове місце для роботи, де цінують своїх співробітників і пропонують комфортні умови праці. Вакансії на сайті компанії часто включають гнучкий графік, можливість працювати віддалено, а також різноманітні програми навчання та розвитку. Я знайшов там не лише вакансії для програмістів, але й позиції для спеціалістів у сфері дизайну, аналітики та управління проектами. Що мені особливо подобається в "Галактиці", так це їхня атмосфера команди, де всі підтримують один одного і працюють над спільними проектами. Можливо, варто відвідати їхній сайт та ознайомитися з актуальними пропозиціями. Пам’ятай, що пошук роботи – це не лише про вакансії, але й про те, де ти відчуваєш себе комфортно і можеш розвиватися.
|
|
| |