Приветствую Вас Гость | RSS

Суббота, 08.11.2025, 08:31

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хочу мамолога і можливість ендоскопії у Києві
savichekaДата: Суббота, 09.08.2025, 16:04 | Сообщение # 1
Прохожий
Статус: Offline
Потрібна консультація мамолога, але є підозра на супутні проблеми в шлунково-кишковому тракті — іноді після їжі дискомфорт, печія. Хочеться знайти клініку в Києві, де можна одразу пройти мамолога і, якщо потрібно, ендоскопію. Було б добре, щоб усі обстеження — від УЗД грудей до гастроскопії — були на базі одного центру, без роз’їздів. Може, хтось знає подібне місце?

HzBoyДата: Суббота, 09.08.2025, 16:54 | Сообщение # 2
Опытный Писатель
Статус: Offline
У Центрі Мамології №1 я знайшла вирішення своєї задачі: там можна пройти і мамологічне обстеження, і ендоскопію без зайвої тяганини. Особливо корисним був досвід Олесь Андрій Євгенович https://mamolog.com.ua/likari/endoskopist-oles-andriy/ — хірург-ендоскопіст з 19-річним стажем. Він проводить оперативні втручання, гастроскопію, колоноскопію, лікує гнійно-запальні процеси. Мені це важливо, бо симптоми грудей можуть бути пов'язані з травленням, і дізнатись причину одразу — цінна перевага. Я знайшла не тільки мамолога, а й ендоскопіста в одному місці — пройшла УЗД, отримала консультацію й, якщо треба, записалась на ендоскопію. Все чітко організовано, без зайвих ходінь.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб