| ivanrozhkov986 | Дата: Суббота, 27.09.2025, 18:18 | Сообщение # 1 |
|
Пешиход
Статус: Offline
| Друзі, хочу розповісти про власний досвід, можливо комусь стане корисним. У мене вдома після ремонту залишилося купа різного мотлоху: старі кабелі з міддю, обрізки алюмінієвих труб, латунні деталі від старих кранів. Спочатку думав викинути все це, але потім задумався — адже це ж кольоровий метал, і він коштує грошей. Почав шукати, де в Харкові можна все це здати без зайвих проблем. Спілкувався з кількома пунктами, але або умови не підходили, або якісь сумніви викликали. Врешті натрапив на Прийом кольорового металу Харків https://metallolom.kh.ua/categories/non-ferrous-metal і вирішив перевірити. Скажу чесно, був приємно здивований: персонал адекватний, все пояснюють, ваги сучасні, обману ніякого. Порахували все швидко, ціна реально вигідна, а гроші отримав відразу. Для мене це стало відкриттям, бо раніше навіть не замислювався, що можна ще й заробити на таких речах. Тепер не тримаю непотріб у гаражі, а вивозжу його туди і отримую нормальні гроші. Рекомендую тим, хто хоче позбутися мотлоху і не залишитися в мінусі.
|
| |
|
|