Приветствую Вас Гость | RSS

Четверг, 25.04.2024, 16:57

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Прочие обсуждения » Курилка » Проблеми з зубами Києв
Проблеми з зубами Києв
lazorenannaДата: Четверг, 16.09.2021, 15:15 | Сообщение # 1
Прохожий
Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Статус: Offline
Якщо у вас з'явилася якась проблема з зубами, то не варто тягнути час - затягування може призвести до втрати зуба. Завітайте до нас, у стоматологію Славія у Києві.

Тут ви зможете отримати будь-які послуги повязані з лікуванням зубів: https://slavia.ua/uk/hirurgichna-stomatologija/vidalennja-zubiv/ видалити зуб, запломбувати, поставити коронки або вініри, почистити зуби від каміння та багато іншого.

Завітайте до нас на сайт https://slavia.ua/uk/ та запишиться на прийом прямо там!
 
petrpetr_80Дата: Четверг, 14.09.2023, 11:07 | Сообщение # 2
Писатель
Группа: Пользователи
Сообщений: 115
Статус: Offline
Втрата одного або декількох зубів може позбавити впевненості будь-кого, порушити мовлення, а також погіршити роботу травної системи. Якщо в результаті втрати пацієнту буде показана імплантація зубів ціни Київ https://miydantist.com/ua/catalog/implantacziya-zubiv/ , то кваліфіковані фахівці будуть раді швидко та оперативно допомогти у вирішенні цієї неприємної проблеми, а також надати якісну та надійну медичну допомогу із застосуванням інноваційного методу відновлення природної форми зубного ряду на найвищому рівні. Команда досвідчених, висококваліфікованих професіоналів стоматологічної клініки Мій стоматолог комплексно підходить до лікування кожного пацієнта, враховує стан його здоров’я та фізіологічні особливості організму. Високий рівень кваліфікації лікарів стоматологічного центру, сучасне обладнання та сучасний підхід дозволяють досягти максимальних результатів стоматологічного лікування навіть у складних клінічних ситуаціях.
 
Форум » Прочие обсуждения » Курилка » Проблеми з зубами Києв
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб