dirimov866 | Дата: Понедельник, 21.08.2023, 14:40 | Сообщение # 1 |
Опытный Прохожий
Группа: Пользователи
Сообщений: 34
Статус: Offline
| Привіт. Вибір посуду повинен враховувати функціональність. Визначте, який вид посуду потрібен для приготування, подачі і подачі страв. Наприклад, для подачі супу зручно використовувати глибокі тарілки, а для подачі страв із соусами - спеціальні соусники. Дизайн і стиль посуду повинні відповідати атмосфері та концепції вашого ресторану. Пам'ятайте, що естетичний вигляд посуду також може впливати на враження ваших клієнтів. В магазині Samei є посуд HORECA https://samei.com.ua/horeca/ і зараз тут діють знижки, тому перегляньте каталог
|
|
| |