Приветствую Вас Гость | RSS

Суббота, 14.02.2026, 03:02

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Пицца
payulassДата: Вторник, 09.01.2024, 21:36 | Сообщение # 16
Опытный Прохожий
Статус: Offline
Цитата wanesscca ()
А де в Одесі вони добре готують піцу? Нам потрібна перевірена доставка.

Я можу впевнено рекомендувати ресторан "resto-presto", якщо ви шукаєте чудове місце з перевіреною доставкою та дивовижною піцою в Одесі https://resto-presto.com.ua/ua Їх піца - це справжнє творіння кулінарного мистецтва. Тісто тонке і хрустке, а вибір топінгів просто вражає. Я завжди оцінюю якість піци за тим, наскільки добре поєднуються інгредієнти, і вони створюють справжню симфонію смаків. Щодо доставки, то можу завірити, що вона дуже надійна і оперативна. Замовляв кілька разів, і кожного разу їжа приходила в теплому стані, зберігаючи свій смак.
Прикрепления: 6844712.jpg (230.1 Kb)

gxupeduДата: Понедельник, 11.11.2024, 15:55 | Сообщение # 17
Прохожий
Я зазвичай замовляю піцу у QR Pizza, і завжди залишаюсь задоволений. Вони пропонують смачні варіанти піци та суші, швидка доставка і завжди свіжі інгредієнти. Рекомендую цей сервіс усім, хто хоче смачно і швидко поїсти.
Ви можете замовити піцу, зателефонувавши за номером (093) 3-900-900, або відвідати їх за адресою Центральний проспект, м. Миколаїв, Миколаївська область, 54000. Також замовлення можна оформити через сайт https://mk.qr-pizza.ua/.
Не втрачайте час — смачно і швидко з QR Pizza!

wladimir1428Дата: Понедельник, 24.03.2025, 11:53 | Сообщение # 18
Прохожий
Всё что нужно можно купить на Привозе там же и в рыбном ряду можно купить дунайскую селёдку и любую другую рыбку ведь это Одесса. Я люблю селедку под шубой и раз в месяц её делаем и весело кушаем её с соседями.

svetikДата: Понедельник, 24.03.2025, 13:25 | Сообщение # 19
Прохожий
Купитипіцув Одесі з доставкою не складає труднощів.Одеса - місто цивільнеі тут велика кількість різноманітної готової їжі і сервісів доставки.Вам потрібно просто зробити такий запит в будь-якому пошуковику, залишиться тільки вибрати сподобалося.

oksi1428Дата: Понедельник, 24.03.2025, 14:35 | Сообщение # 20
Прохожий
Ну с рыбой в Одессе нет проблем её можно купить везде а вот купить селёдку дунайку можно тут https://kupi-rakushku.od.ua/uk....orskaya если возникли проблемы с её покупкой в другом месте заходите покупайте и кушайте со вкусом

vladlob371Дата: Понедельник, 24.03.2025, 15:20 | Сообщение # 21
Прохожий
Хочу поблагодарить payulass за такую полезную рекомендацию. Посетили ресторан "resto-presto" всей семьёй. Очень всё понравилось. Богатое меню, доброжелательное обслуживание. Да и пицца там отменная. Приготовлена с любовью, как будь-то в домашних условиях и ингредиенты подобраны со вкусом. И с собой заказать можно.

didawson1990Дата: Понедельник, 24.03.2025, 18:02 | Сообщение # 22
Прохожий
В Одессе действительно огромный выбор рыбы, и это радует! Я тоже обожаю рыбные блюда, особенно запеченную рыбу с ароматными специями. Люблю дорадо и скумбрию, но вот хорошего судака здесь редко встретишь. Его, конечно, можно найти, но не так часто, как хотелось бы. А селёдка-дунайка – вообще отдельное удовольствие, обязательно загляну по ссылке, спасибо за рекомендацию!

marlomarina294Дата: Суббота, 27.12.2025, 01:10 | Сообщение # 23
Прохожий
У Миколаєві зараз багато закладів, але я завжди звертаю увагу на те, як вони готують. Смак тіста дуже залежить від професійного обладнання. Мої знайомі, які тримають пекарню, казали, що найкращий результат дає італійська конвекційна піч, яку вони замовляли на https://unox.kiev.ua/konvekczijna-pich.
Тому шукайте місця, де не економлять на техніці — там піца зазвичай і пропечена добре, і не пересушена. В центрі є пару точок з відкритими кухнями, де саме таке обладнання стоїть, там найсмачніше!

УЗД судин шиї MEDICINE GROUP

• Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Поиск:

Украинский Avensis клуб