Як ви ставитесь до туризму?
|
|
Vaks | Дата: Суббота, 27.01.2024, 15:55 | Сообщение # 1 |
Прохожий
Статус: Offline
| Привіт усім! Як ви взагалі відноситесь до туризму? Мене завжди цікавило досліджувати нові місця і відпочивати в природі. Чи є тут люди, які так само відчувають?
|
|
| |
maxsubj | Дата: Понедельник, 29.01.2024, 13:53 | Сообщение # 2 |
Прохожий
| Я, власне, ніколи не був великим фаном подорожей, але останнім часом почав задумуватися про це. Мабуть, те, що мене цікавить, - це відкривання нових культур та традицій. Але мене трошки хвилює питання витрат та організації подорожей. Як ви зазвичай плануєте свої поїздки? Я от наприклад хочу потрапити до Колізею https://gid-rim.com/ru....-forumy мене завжди цікавила історія римської республіки та імперії і я просто фанатію від того чого вони змогли досягти. Тож це мій пункт призначення в першу чергу
|
|
| |
tetrovaanina | Дата: Понедельник, 29.01.2024, 15:46 | Сообщение # 3 |
Прохожий
| Туризм - це просто неймовірний спосіб витрачання часу. Я вважаю, що подорожі розширюють наше розуміння світу. Я вже відвідав кілька країн та міст, і кожен раз це було надзвичайно захопливо. Що вас саме цікавить в туризмі?
|
|
| |
Levchenko | Дата: Суббота, 10.02.2024, 17:21 | Сообщение # 4 |
Опытный Писатель
| Недавно мы с семьей решили отправиться в путешествие за границу, но возникла проблема с оформлением туристической страховки. Где можно быстро и удобно приобрести такую страховку, чтобы быть уверенными в своей безопасности за границей?
|
|
| |
pechkin-1978 | Дата: Суббота, 10.02.2024, 17:22 | Сообщение # 5 |
Пешиход
| Когда я решил отправиться в автопутешествие по Европе, осознал, что без тщательной подготовки рисковать нельзя. Оформление туристической страховки онлайн https://ingo.ua/ru/services/turistichne-strahuvannya/turizm здесь стало неотъемлемой частью моего путешествия. Помимо основного покрытия здоровья и медицинских расходов, страховка предоставила мне защиту от несчастных случаев и помогла справиться с потерей документов. Благодаря этому я мог наслаждаться пейзажами, забыв о возможных проблемах, которые могли бы возникнуть в пути. Очень приятно было чувствовать себя защищенным и обеспеченным в дальних путешествиях.
|
|
| |
vitiapalia2525 | Дата: Суббота, 14.09.2024, 19:50 | Сообщение # 6 |
Опытный Писатель
| Дуже позитивно... Цікавить трек до БТ Евересту. Що порадите???
|
|
| |
vi33341 | Дата: Пятница, 20.09.2024, 17:28 | Сообщение # 7 |
Прохожий
| Цитата vitiapalia2525 ( ) Дуже позитивно... Цікавить трек до БТ Евересту. Що порадите??? Трек в базовый лагерь Эвереста советую совершать вместе с профессионалами https://extremeguide.pro/tour....a-nepal Они для нас разработали маршрут, который охватил все красоты этих мест... гиды опытные - знают толк в своем деле. Можете быть уверены что для Вас подберут отличный туристический проект. Компания надежная.
|
|
| |
agatabiluk491 | Дата: Понедельник, 23.09.2024, 11:21 | Сообщение # 8 |
Прохожий
| Екстрім Гід - надійна компанія. Зверталися з друзями до них, в минулому році.
|
|
| |
kravecaleksandr930 | Дата: Понедельник, 11.11.2024, 19:37 | Сообщение # 9 |
Опытный Прохожий
| Якщо ви шукаєте надійне спорядження для туризму, можу порекомендувати https://stok.top/turizm де я сам часто роблю покупки. Наприклад, нещодавно замовив спальник та ліхтарик для походів, і залишився дуже задоволений якістю. Туризм вимагає добре продуманих рішень, і спальники, які пропонує цей магазин, забезпечують комфортний сон навіть у прохолодних умовах. Ліхтарики на сайті дуже функціональні — є варіанти з USB-зарядкою, що надзвичайно зручно для тривалих подорожей. Також знайшов там термопродукцію, яка допомагає зберігати продукти свіжими протягом усього маршруту. Швидка доставка та якісне обслуговування роблять Stok.Top ідеальним вибором для любителів активного відпочинку.
|
|
| |