Приветствую Вас Гость | RSS

Пятница, 13.02.2026, 23:05

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як обрати українського виробника корпоративного одягу?
kirilzhilenko80Дата: Четверг, 20.02.2025, 14:43 | Сообщение # 1
Опытный Пешиход
Статус: Offline
Потрібно знайти українського виробника корпоративного одягу. Як ви думаєте, чи є різниця між українськими постачальниками і закордонними? Хтось вже мав досвід із такими компаніями?

a_sovДата: Четверг, 20.02.2025, 14:43 | Сообщение # 2
Писатель
Я працював з кількома українськими виробниками корпоративного одягу і можу сказати, що є кілька плюсів. По-перше, це швидша доставка, по-друге — менші витрати на перевезення та митні збори. Щодо якості, то все залежить від постачальника. Якщо вибрати добре зарекомендувану компанію, то можна отримати високоякісний продукт, який буде не гірший, а іноді навіть кращий за закордонні аналоги.

HzBoyДата: Четверг, 20.02.2025, 14:44 | Сообщение # 3
Опытный Писатель
Дійсно, є відмінності, але я б не став їх перебільшувати. В Україні теж є компанії, які працюють з сучасними матеріалами та технологіями. Проте, при виборі потрібно звертати увагу на ті компанії, які мають досвід роботи саме в корпоративному сегменті. Вони можуть запропонувати оптимальні варіанти, які добре виглядають та зручні для носіння. В Україні також є ряд постачальників, які виготовляють екологічний одяг, що теж може бути цікаво.

menigorekДата: Четверг, 20.02.2025, 14:45 | Сообщение # 4
Опытный Пешиход
Цитата HzBoy ()
Дійсно, є відмінності, але я б не став їх перебільшувати. В Україні теж є компанії, які працюють з сучасними матеріалами та технологіями. Проте, при виборі потрібно звертати увагу на ті компанії, які мають досвід роботи саме в корпоративному сегменті. Вони можуть запропонувати оптимальні варіанти, які добре виглядають та зручні для носіння. В Україні також є ряд постачальників, які виготовляють екологічний одяг, що теж може бути цікаво.
Хочу поділитись досвідом, як замовляв український корпоративний одяг https://zapikanka.com/ для команди у "Запіканці". Оскільки ми з партнерами багато працюємо з українськими брендами, вибір став на цю компанію.
Проблем з вибором не було, адже вони пропонують все: від футболок до спеціалізованої уніформи. Крім того, вони виготовляють одяг дуже якісно, та ще й вчасно.
Це дійсно хороший варіант, якщо хочете підтримати українське виробництво та отримати стильний одяг для вашої команди. Вони завжди стежать за новими трендами і можуть запропонувати оригінальні варіанти дизайну.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб