|
Fizio - реабілітації після травм спинного мозку
|
|
| thiefcrazy98 | Дата: Среда, 05.02.2025, 15:12 | Сообщение # 1 |
|
Прохожий
Статус: Offline
| Привіт! Чула про організацію "Fizio" і їхні програми реабілітації після травм спинного мозку та хребта. Моя сестра потрапила в аварію, і зараз шукаємо варіанти для відновлення. У "Fizio" обіцяють індивідуальний підхід, спеціальну терапію і багато чого іншого, але хотілося б почути від людей, які вже проходили реабілітацію там. Які методи вони використовують? Що вам допомогло? Чи є результати? Дуже хочу знати, чи справді це те, що нам потрібно, тому що варіантів багато, а вибрати не так просто.
|
| |
|
|
| evanduke324 | Дата: Среда, 05.02.2025, 17:43 | Сообщение # 2 |
|
Прохожий
| Я особисто маю досвід реабілітації після травми хребта і хочу поділитися своїми враженнями про "Fizio". Спочатку хочу сказати, що цей центр дійсно вартий уваги, тому що вони займаються кожним пацієнтом індивідуально, підбираючи відповідні методи лікування в залежності від ступеня травми, віку пацієнта і його фізичного стану. У моєму випадку, після перелому хребта, я пройшов кілька курсів реабілітації саме в https://fizio.ua/reabilitacija-posle-travmy-spinnogo-mozga/ і результат був помітний уже через кілька тижнів. Перш за все, хочу відзначити, що основний акцент у цьому центрі робиться на комплексний підхід: тут працюють не лише фізіотерапевти, але й психологи, які допомагають пацієнтам справлятися з психологічними труднощами, пов'язаними з відновленням. Це дуже важливо, бо травма хребта не лише фізична проблема, але й великий емоційний стрес. У "Fizio" дуже уважно ставляться до цього і надають реабілітацію не тільки для тіла, але й для душі. Що стосується фізіотерапевтичних методів, то вони використовують багато різних технологій. Один з найбільш ефективних методів — це терапія на спеціальних тренажерах, які дозволяють покращити кровообіг і зміцнити м'язи без зайвого навантаження на хребет. Вони також активно використовують методи мануальної терапії, масажу та водної реабілітації. Це чудово допомагає в перші тижні після травми, коли м'язи слабкі, а рухи обмежені. Крім того, у "Fizio" проводяться заняття на тренажерах для покращення координації рухів, що дуже важливо для реабілітації після травм спинного мозку.
|
| |
|
|
| tbes50203 | Дата: Среда, 05.02.2025, 19:21 | Сообщение # 3 |
|
Прохожий
| Дійсно цікаво почути про ваш досвід, особливо про те, як важлива психологічна підтримка в процесі реабілітації. Я теж чув багато хороших відгуків про "Fizio", і навіть планую звернутися до них після травми хребта. Важливо, що вони використовують різні методи: не тільки фізіотерапію, але й водну терапію, масажі та інші підходи. Думаю, це дає більш комплексний ефект. Сподіваюся, що і для моєї ситуації знайдеться підхід.
|
| |
|
|