|
Можливо, хтось уже щось купував у LuForu?
|
|
| tbes50203 | Дата: Вторник, 15.04.2025, 10:33 | Сообщение # 1 |
|
Прохожий
Статус: Offline
| Привіт, дівчата! Можливо, хтось уже щось купував у LuForu? Я натрапила на них у Pinterest — мені вибило їхню лляну сукню з дуже цікавим кроєм і тоном, щось типу між бежем і попелястим. Полізла гуглити, бо вперше чую. Виявилось, що це український бренд, і вони позиціонують себе як «концептуальний жіночий одяг». З одного боку — підтримати локальне виробництво завжди хочеться. З іншого — ціни не зовсім бюджетні, а у відгуках усе надто ідеально. От і думаю: це дійсно щось унікальне, чи просто красиво запакований маркетинг? Якщо хтось вже мав з ними справу — поділіться, будь ласка, своїми враженнями. Цікавить усе — якість, як розміри співпадають, як носяться речі, чи реально варто вкладати у них кошти?
|
| |
|
|
| evanduke324 | Дата: Вторник, 15.04.2025, 16:36 | Сообщение # 2 |
|
Прохожий
| Можу сказати відверто: я до https://luforu.com/ ставилась з обережністю, бо вже мала досвід з “українськими концептами”, які закінчувались невиправдано дорогою сорочкою з кривими швами. Але в них усе реально інакше. Замовляла костюм — брюки й кроп-жакет кольору “сивий ліс” (так і називався відтінок на сайті, у них навіть назви кольорів якісь поетичні). І знаєш, коли відкрила коробку, одразу зрозуміла — це не про хайп. По-перше, тканина. Це не просто “щільна костюмна” — це натуральна шерсть з домішками віскози, приємна на дотик, м’яка, але тримає форму. Одягала вже багато разів і на події, і просто на каву — і жодного разу не відчувала себе “застильною”, бо крій такий, що в ньому можна дихати. Шви ідеальні, серйозно. У мене є досвід роботи з дизайнерським одягом, і я реально розглядала виріб з лупою — немає чого вчепитись. По-друге, сервіс. Писала в дірект, бо вагалась між двома розмірами — відповіли через пів години, допомогли підібрати, ще й уточнили довжину штанів, бо я не стандартного зросту. Відчуття було, що зі мною спілкується не автомат, а жива дівчина, яка дійсно в темі.
|
| |
|
|
| thiefcrazy98 | Дата: Среда, 16.04.2025, 11:02 | Сообщение # 3 |
|
Прохожий
| До речі, LuForu дуже цікаво комунікують в соцмережах — не просто продають, а розповідають історії про процес створення. Це створює враження прозорості, і тому я їм довіряю. Тож якщо ти шукаєш щось «з душею» — ти точно на правильному шляху.
|
| |
|
|