Приветствую Вас Гость | RSS

Суббота, 02.08.2025, 23:36

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Перевірене СТО в Києві
HzBoyДата: Пятница, 11.07.2025, 13:04 | Сообщение # 1
Опытный Писатель
Статус: Offline
Привіт усім!
Підкажіть, будь ласка, нормальне СТО в Києві, де й справді "лікують" машину, а не просто роблять вигляд.  Бо вже маю сумний досвід, коли після «ремонту» довелось ще раз усе переробляти в іншому місці. Цікавить просте, людське ставлення і щоб пояснювали, що і навіщо роблять. Маю старенький Honda Civic, не прошу чудес, але хочеться, щоб майстри були не байдужі. Ідеально, якщо це буде на лівому березі, але й інші варіанти розгляну.
Може, хтось має СВОГО майстра — поділіться, будь ласка

la2217596Дата: Понедельник, 14.07.2025, 12:56 | Сообщение # 2
Писатель
Статус: Offline
Чесно кажучи, раніше вважав, що всі автосервіси однакові — віз машину, залишай гроші, а далі вже як пощастить. Але після того, як потрапив на ремонт машин https://sto-frant.com.ua/  в СТО Франт на Подолі по вул. Сирецька, моє ставлення змінилось кардинально. Мені сподобалося, що хлопці не бояться складних випадків, у моїй автівці була серйозна проблема з електрикою, яку до того не могли вирішити в трьох інших сервісах. Тут же підійшли до справи спокійно, провели глибоку діагностику на якесь суперсучасне обладнання й не просто «перекинули» проблему на потім, а реально знайшли, де саме косяк, і усунули його. Що ще кинулося в очі, майстри поважають клієнтів і ставляться до кожного авто так, ніби воно їхнє власне. Я приїжджав двічі на огляд після ремонту — все безкоштовно, із посмішкою та поясненнями. Приємно, що СТО Франт не женеться за кількістю, а робить ставку на якість та репутацію. Рекомендую, якщо шукаєте не просто технічний сервіс, а партнерів, які реально піклуються про безпеку вашого авто.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб