Приветствую Вас Гость | RSS

Среда, 31.12.2025, 10:35

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хочемо зібрати всю сім’ю у вишиванках
a_sovДата: Среда, 27.08.2025, 16:23 | Сообщение # 1
Писатель
Статус: Offline
Привіт! Дуже хочемо зібрати всю сім’ю у вишиванках на фотосесію до Дня Незалежності. Шукаю саме готові сімейні комплекти, щоб були однакові орнаменти для дорослих і дітей. В звичайних магазинах бачу або чоловічі й жіночі варіанти, або дитячі, але повного комплекту нема. Було б класно, щоб це виглядало гармонійно й святково, а не як різні сорочки, випадково підібрані. Чи реально знайти все в одному місці?

aaqoqДата: Среда, 27.08.2025, 16:24 | Сообщение # 2
Прохожий
У нас така сама ідея була минулого року. Ходили по кількох магазинах, але всюди одна проблема – дитячих розмірів у потрібному стилі просто не було. Доводилося брати схожі, але не ідентичні. Це трошки зіпсувало загальний вигляд на фото. Якщо чесно, трохи розчарувало, що немає цілісних наборів для родин.

kirilzhilenko80Дата: Среда, 27.08.2025, 16:24 | Сообщение # 3
Опытный Пешиход
Я особисто не купувала, але бачила знайомих на святі, де всі в однакових вишиванках – виглядало дуже ефектно. Вони розповідали, що довго шукали, і в результаті замовляли через інтернет. Кажуть, що це було дорожче, ніж брати окремо, але результат вартий того. Бо коли вся сім’я в одному стилі – це не просто одяг, а справжня атмосфера.

menigorekДата: Среда, 27.08.2025, 16:25 | Сообщение # 4
Опытный Пешиход
Цитата kirilzhilenko80 ()
Я особисто не купувала, але бачила знайомих на святі, де всі в однакових вишиванках – виглядало дуже ефектно. Вони розповідали, що довго шукали, і в результаті замовляли через інтернет. Кажуть, що це було дорожче, ніж брати окремо, але результат вартий того. Бо коли вся сім’я в одному стилі – це не просто одяг, а справжня атмосфера.

Ми знайшли вихід і замовили парні комплекти вишиванок https://etnoxata.com.ua/vyshyva....nok-181 у цьому магазині – там реально є готові сімейні комплекти. Дуже зручно, бо можна одразу підібрати для мами, тата й дітей із єдиним орнаментом. У них понад 8 тисяч позицій, тож вибір величезний, і навіть прискіпливим клієнтам є з чого обирати.
Замовлення прийшло вчасно, усі розміри підійшли, і якість виявилася навіть кращою, ніж ми очікували. Приємний бонус – це український виробник, тож підтримуєш саме наше, а не якісь іноземні підробки. І ще вони ведуть дуже цікавий контент про традиції – для мене це додатковий плюс.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб