Приветствую Вас Гость | RSS

Суббота, 03.01.2026, 17:09

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де у Львові нормально займаються вихлопом і тюнінгом?
la2217596Дата: Вторник, 25.11.2025, 21:44 | Сообщение # 1
Писатель
Статус: Online
Люди, допоможіть порадою. Заїжджав у два різні сервіси — один робить вихлопи, але тюнінг їм «не профіль», другі тільки «комп’ютерку» гоняють. Хотілося би знайти місце, де можна все разом зробити — і звук вихлопа підправити, і машину на діагностику загнати. Хто знає такі «універсальні» точки у Львові?

viktorovnauliana711Дата: Пятница, 28.11.2025, 12:13 | Сообщение # 2
Пешиход
Статус: Offline
Після довгої подорожі моє авто відчутно “втомилося”, і я почав шукати сервіс, де можна отримати комплексну допомогу, а не їздити з одного СТО на інше. Вибрав автосервіс Львів https://clean-kat.com.ua/lviv/ на вул. Стрийська, 45В, бо чув багато позитивних відгуків — і не помилився. Мене приємно здивувало, що вони пропонують повний спектр робіт: від тонкої діагностики до складних ремонтів і тюнінгу, працюючи з будь-якими марками машин, навіть вантажними. Майстри швидко розібралися з моєю проблемою й виконали свою роботу професійно, надавши гарантію до 12 місяців. Атмосфера тут дружня, видно, що люди працюють із душею, а не просто “для галочки”. Я спокійно довірив їм свою машину і точно повернуся знову.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб