|
словацькі університети для українців
|
|
| dm3481720 | Дата: Понедельник, 03.06.2024, 09:56 | Сообщение # 1 |
|
Опытный Пешиход
Статус: Offline
| Привіт усім! Мене звати Олександр, і я шукаю інформацію про словацькі університети для українців. Планую продовжити свою освіту за кордоном і чув, що в Словаччині є хороші можливості для українських студентів. Особливо цікавить, які університети пропонують безкоштовне навчання та які умови для вступу. Якщо хтось має досвід або знає корисні сайти, поділіться, будь ласка. Дякую!
|
| |
|
|
| Maks | Дата: Понедельник, 03.06.2024, 16:38 | Сообщение # 2 |
|
Опытный Писатель
| Словацькі університети для українців надають унікальні можливості для навчання і розвитку https://educate.agency/universities/ Я обрав один із провідних університетів у Словаччині і не пошкодував про своє рішення. Викладачі та студенти тут дуже відкриті і дружелюбні, що створює сприятливу атмосферу для навчання. Крім того, тут є багато програм, спрямованих на підтримку і інтеграцію іноземних студентів, що робить перебування в країні комфортним та цікавим.
|
| |
|
|
| nenenashevaan | Дата: Вторник, 10.12.2024, 21:47 | Сообщение # 3 |
|
Опытный Прохожий
| Університет Костянтина Філософа в Нітрі https://slovakstudy.com/uk....ina-v-g це провідний освітній заклад Словаччини, відомий своїм акцентом на гуманітарних науках, педагогіці та культурології. Університет пропонує широкий вибір навчальних програм для студентів із різних країн, зокрема й українців, які можуть навчатися словацькою або англійською мовами. Студенти цінують сучасну інфраструктуру університету, високий рівень викладання та доброзичливу атмосферу. Університет активно бере участь у програмах академічної мобільності, таких як Erasmus+, що дозволяє студентам отримувати міжнародний досвід. Розташування в Нітрі — затишному і старовинному місті Словаччини — додає унікального шарму студентському життю.
|
| |
|
|