Приветствую Вас Гость | RSS

Четверг, 22.01.2026, 17:09

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Прошивка блоку SRS
ИрминаДата: Воскресенье, 09.02.2025, 23:19 | Сообщение # 1
Опытный Прохожий
Статус: Offline
Після аварії висвітило помилку SRS на панелі приладів. Електрик сказав, що треба міняти блок, бо його не можна прошити. Але бачив, що дехто все ж прошиває. Хтось стикався з таким?

toniq7788Дата: Воскресенье, 09.02.2025, 23:41 | Сообщение # 2
Прохожий
У мене була така ж проблема після аварії – подушки спрацювали, а на панелі постійно горіла помилка SRS. Один майстер казав, що треба міняти блок, а це дуже дорого. Я вирішив пошукати інші варіанти і натрапив на Автосервіс AIRBAG CENTER https://airbag-center.com.ua/ . Вони спеціалізуються на таких ремонтах і займаються професійною прошивкою блоків SRS. Виявилося, що блок можна скинути і перепрограмувати, повертаючи його у заводський стан. Я віддав машину на ремонт, вони зробили все швидко і якісно, перевірили систему, щоб усе працювало коректно. Тепер помилка зникла, і я не переживаю, що в разі чого подушки не спрацюють. Дуже радий, що не довелося витрачати великі гроші на новий блок.

ИрминаДата: Воскресенье, 09.02.2025, 23:54 | Сообщение # 3
Опытный Прохожий
Оце так новина! Думав, що доведеться викладати купу грошей за новий блок. Дякую, звернуся до них, якщо реально можна вирішити проблему без заміни, то це дуже круто.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб