Обігрівачі
|
|
stasarabota | Дата: Среда, 16.11.2022, 11:15 | Сообщение # 1 |
Прохожий
Статус: Offline
| Я розумію що опалювати квартиру обігрівачем дуже дорого, але у мене маленька дитина два роки, уже з початку осені хворіє другий раз. При тому всьому що одягнута дуже тепло в приміщенні. Порадьте хороший обігрівач, який натопить кімнату дитячу.
|
|
| |
ssofiya5236385 | Дата: Среда, 16.11.2022, 11:17 | Сообщение # 2 |
Прохожий
| Спиратися слід на площу кімнати, рівень тепловтрат в приміщенні, ефективність центрально опалення. Ну і я надіюсь ви розумієте що більш потужні пристрої обходяться своїм власникам дорожче.
|
|
| |
innaniao27 | Дата: Среда, 16.11.2022, 11:19 | Сообщение # 3 |
Прохожий
| Центральне опалення не завжди встигає за перепадами температури за вікном. Щоб не довелося «топити вулицю» або, навпаки, замерзати і купувати другий обігрівач, варто спочатку вибирати прилади, в конструкції яких передбачена можливість регулювання нагріву тенів.
|
|
| |
smoskal425 | Дата: Среда, 16.11.2022, 11:27 | Сообщение # 4 |
Прохожий
| Якщо в будинку прохолодно і в ньому проживають маленькі діти, то для вас найкращий варіантом буде придбати масляний обігрівач. Не варто економити на здоров'ї своєї малечі. Олійні обігрівачі (радіатори) у Вінниці в дуже великому асортименті представленні в магазині Алло https://allo.ua/ua/vinnicja/masljanye-radiatory/ . Обрати зовсім не складно, до того ж можна проконсультуватися з фахівцем. Я б собі обрав модель обігрівач Luxell LUX-1225 2000W - має функцію збереження тепла: обігрівач швидко набирає температуру, але при цьому довго остигає, дозволяючи економити електроенергію. Економія незначна, але все-таки є.
|
|
| |
plotnatusik | Дата: Пятница, 25.11.2022, 10:50 | Сообщение # 5 |
Прохожий
| якщо немає світла, то обігрівач не допоможе( в мене вдома, в дитячій уфо, вмикаю, коли є можливість...плюс ще влітку змінили вікна
|
|
| |
eviktor463 | Дата: Воскресенье, 27.11.2022, 15:57 | Сообщение # 6 |
Опытный Прохожий
| Дякую
|
|
| |
Oleg | Дата: Понедельник, 21.10.2024, 15:41 | Сообщение # 7 |
Пешиход
| Дякую, якраз шукаю де купити обігрівач
|
|
| |
anasteishafurmanova | Дата: Вторник, 22.10.2024, 11:03 | Сообщение # 8 |
Пешиход
| На сайті магазину "Тепла Домівка" представлені різноманітні обігрівачі https://tepla-domivka.com/elektrichn-obgrvach/ Купити можна керамічні обігрівачі, електричні конвектори і радіатори, а також інфрачервоні панелі і промислові обігрівачі. Ціновий діапазон досить широкий і на деякі товари у магазині діють гарні знижки. Для своїх потреб ви можете обрати найкращий варіант та оформити доставку до свого міста.
|
|
| |