Приветствую Вас Гость | RSS

Понедельник, 29.04.2024, 19:45

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Мир автомобилей » Барахолка » Parallels для емуляції (Parallels для емуляції)
Parallels для емуляції
viktoriakropova85Дата: Четверг, 31.08.2023, 13:45 | Сообщение # 1
Писатель
Группа: Пользователи
Сообщений: 142
Статус: Offline
Програмний софт це сукупність директив та систем, які призначені для застосування на комп'ютері або іншому розрахунковому обладнанні. Це комп'ютерні програми, які виконують різні задачі і дозволяють користувачам застосовувати та управляти обчислювальними пристроями. Розглянемо найбільш улюблені типи програмного забезпечення, які ви можете придбати на інтернет-ресурсі компанії Allsoft Ukraine.
1. TeamViewer. TeamViewer - це софт для віддаленого доступу та управління комп'ютерами через Інтернет. Вона дає можливість ділитися робочим столом, відправляти документи та віддалено керувати іншими комп'ютерами.
2. Parallels. Parallels https://allsoft.ua/?keywords=parallels це софт для емуляції, яка дає можливість запускати ОС такі, як Windows, на комп'ютерах Mac. Вона дозволяє користувачам використовувати на практиці програми, які призначені для інших ОС, на особистому Mac.
3. Norton Security. Norton Security - це антивірус, призначене для забезпечення безпеки комп'ютерів та смартфонів від програм, загроз та інших ризиків для безпеки.
4. Adobe. Adobe - це організація, що створює програмне забезпечення для обробки графіки, створення веб-графіки, монтажу відео та багато іншого. До відомих продуктів компанії включають Adobe Photoshop, Ілюстратор, Adobe Premiere Pro і і так далі.
5. Windows 10. Віндовс 10 - це ОС від Майкрософт, яка призначена для використання на ПК та лептопах. Вона має широкий функціонал і застосовується великою кількістю користувачами по всьому світу.
6. Офіс 365. Офіс 365 - це офісний пакет програм від Microsoft, що включає такі програми, як Word, Excel, PowerPoint та інші. Він надається у формі передплати та відкриває можливості користувачам працювати над документами та створювати презентації.
7. ESET Internet Security. ESET Internet Security - це програма для захисту від вірусів, що надає захист від небезпечних програм та інших ризиків для безпеки в мережі.
Також на сайті Allsoft Ukraine є можливість придбати інші програми за прийнятними цінниками. Протягом багатьох років організація відповідально виконує свої завдання, що підтверджують позитивні відгуки покупців.
 
Форум » Мир автомобилей » Барахолка » Parallels для емуляції (Parallels для емуляції)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб