Освітні новини
|
|
vladimirkreysa49 | Дата: Среда, 10.04.2024, 12:20 | Сообщение # 1 |
Опытный Прохожий
Статус: Offline
| Як ви отримуєте актуальну інформацію про ситуацію в освіті України? Чи використовуєте ви спеціалізовані новинні портали, соціальні медіа, а можливо, у вас є власні джерела інформації?
|
|
| |
igorformov | Дата: Среда, 10.04.2024, 12:50 | Сообщение # 2 |
Прохожий
| ТГ Лачен
|
|
| |
irenashevela | Дата: Пятница, 12.04.2024, 21:43 | Сообщение # 3 |
Писатель
| Отримую актуальну інформацію про ситуацію в освіті України через різноманітні джерела. Зазвичай користуюся спеціалізованими новинними порталами, а також соціальними медіа для отримання оглядів та аналізу. Зокрема, сайт "Залік" https://zalik.org.ua/ це одне з моїх улюблених джерел, де я завжди знаходжу свіжі новини та інформацію про освітні події в Україні. Його репутація як надійного джерела дозволяє мені бути в курсі найважливіших змін і подій у галузі освіти.
|
|
| |
theohernandezwriter | Дата: Понедельник, 30.12.2024, 09:50 | Сообщение # 4 |
Опытный Прохожий
| Новини відіграють важливу роль у нашому житті, і саме завдяки новинам, ми можемо дізнатися всю необхідну інформацію. Говорячи про новини, не варто забувати, що потрібно користуватися якісним новинним порталом, який надасть усе необхідне. Завдяки новинному порталу я дізнався про те, що Максим Кріппа придбав закритий показ «Конотопської відьми» за $1 мільйон https://topnews.org.ua/news....y-azovu , це стало вже якоюсь традицією для Максима, витрачати великі кошти на благодійних аукціонах. Така самовіддача від Кріппи підкреслює його бажання та націленість на допомогу нашим воїнам з Азову та країні в цілому. Дуже приємно спостерігати за тим, як такий великий професіонал зі сфери інвестицій та підприємництва бере все нові та нові висоти, тим самим демонструючи іншим, як треба рухатися на своєму прикладі.
|
|
| |