Приветствую Вас Гость | RSS

Четверг, 24.07.2025, 16:05

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
літня гума
pavel_kupriyДата: Пятница, 12.03.2021, 11:36 | Сообщение # 1
Прохожий
Статус: Offline
Форумчани, треба порада, в такому питанні, хочу замінити комплект літньої гуми, от сиджу і мониторю сайти з продажу покришок, але трохи зайшов у глухий кут, бо ціни скажу величенькі, може хто знає де подешевше можна купити.

guzalexsandr81Дата: Пятница, 12.03.2021, 11:37 | Сообщение # 2
Прохожий
Я й не знаю, чи є зараз хоч якесь місце де запчастини можна придбати по адекватній вартості, долар скаче і ціни в магазинах теж за ним підскокують. Нещодавно ходив на авторинок - навіть там ціни великі.

pavel_kupriyДата: Пятница, 12.03.2021, 11:38 | Сообщение # 3
Прохожий
Ну так якщо закупівельна вартість висока, то й ціна буде пропорційна, а хотілося б хоч трошки заощадити, хоча мадуть це нездійсненна мрія, особливо зараз. Я вже пару об'яв придивився із б/ушними шинами, а хотілося б нові придбати.

anatoliy_zalohsДата: Пятница, 12.03.2021, 11:39 | Сообщение # 4
Опытный Прохожий
Подивись на сайті інтернет магазина Shiny&Diski, там багато чого можна придбати, в тому числі шини, я там пару місяців назад замовляв диск на заміну старого, а потім прицінився до літньої гуми, ціни на диво невисокі навіть на відомі бренди, так що порада там подивитися, вибір великий і якість на рівні - https://shiny-diski.com.ua/uk/tires/summer/bridgestone

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб