|
Вибір студії лазерної епіляції в Києві
|
|
| la2217596 | Дата: Среда, 19.03.2025, 09:05 | Сообщение # 1 |
 Писатель
Статус: Offline
| Давно хочу зробити лазерну епіляцію, але є сумніви. Хвилює безпека процедури, кваліфікація майстрів та ефективність результату. Як зрозуміти, що студія в Києві справді хороша? На що звертати увагу при виборі (сертифікати, відгуки, обладнання)? І ще – як подолати страх перед процедурою? Буду вдячна за поради!
|
| |
|
|
| olkamaslova761 | Дата: Среда, 19.03.2025, 09:06 | Сообщение # 2 |
 Опытный Прохожий
| Я вже пройшла курс лазерної епіляції і можу сказати – це найкраще рішення, яке я приймала! Перед процедурою раджу не засмагати хоча б 2 тижні, добре зволожувати шкіру і за день-два перед сеансом поголити потрібну зону. Щодо болю – залежить від чутливості, але можна попросити майстра виставити комфортні налаштування. Якщо дуже боїшся, можна нанести анестезуючий крем (але я обходилася без нього). Обираючи студію, дивися на відгуки, запитуй, яке обладнання вони використовують
|
| |
|
|
| kircenkotamara | Дата: Среда, 19.03.2025, 09:07 | Сообщение # 3 |
|
Опытный Прохожий
| О, я теж у такій самій ситуації! Дуже хочу зробити ЛЕ, але досі шукаю хорошу студію в Києві. Читаю відгуки, порівнюю ціни та дивлюся на обладнання, бо багато де ще працюють на застарілих апаратах. Страшнувато, бо є купа питань – чи боляче, чи не буде опіків, чи справді ефект буде надовго? Але всі знайомі, хто вже зробив, кажуть, що це варто спробувати.
|
| |
|
|
| viktorovnauliana711 | Дата: Среда, 19.03.2025, 09:09 | Сообщение # 4 |
|
Пешиход
| Довгий час боролася з проблемою вростання волосся після гоління – подразнення, почервоніння, свербіж… Загалом, нічого приємного. Вирішила спробувати лазерну епіляцію, але, чесно кажучи, були сумніви: чи боляче це, чи справді ефективно? У результаті записалася в EpiLaser на Нивках – і тепер можу сказати: шкодую тільки про те, що не зробила цього раніше! Це дійсно гарна студія лазерної епіляції в Києві https://epilaser.com.ua/ua/ тут детальніше можете дізнатися. Процедура проходить абсолютно безболісно завдяки контактному охолодженню. Я навіть здивувалася – очікувала, що буде неприємно, але нічого подібного! А найголовніше – ефект просто чудовий! Уже після кількох процедур волосся стало рідшим, перестало вростати, а з часом зникло майже повністю. Це не просто естетика, а ще й комфорт – ніяких подразнень, порізів та щоденного гоління. Ще один величезний плюс – підходить для будь-якого типу волосся. У мене волосся темне, а в моєї подруги – світле, і вона теж ходить в EpiLaser, результат однаково чудовий! Процедуру можна робити навіть влітку, коли шкіра засмагла, а сервіс тут на найвищому рівні: професійні майстри, сучасне обладнання та приємна атмосфера. Тож, якщо хтось ще вагається – раджу спробувати, воно того варте!
|
| |
|
|
| kircenkotamara | Дата: Среда, 19.03.2025, 09:10 | Сообщение # 5 |
|
Опытный Прохожий
| Я цю студію теж розглядаю, багато позитивних відгуків
|
| |
|
|
| viktorovnauliana711 | Дата: Среда, 19.03.2025, 09:13 | Сообщение # 6 |
|
Пешиход
| Я дуже прискіпливо ставлюся до вибору взагалі завжди, тут дійсно задоволена процедурами. Для мене показником було те, що лазерна епіляція рук https://epilaser.com.ua/ua/lazerna-epilyaciya-ruk/ дала дуже швидкий ефект, бо волосся на руках було моїм комплексом, хоча і світле, але його дуже багато, далеко не кожен лазер таке бере.
|
| |
|
|
| la2217596 | Дата: Среда, 19.03.2025, 09:14 | Сообщение # 7 |
 Писатель
| А як з цінами? Скільки процедур треба робити?
|
| |
|
|
| viktorovnauliana711 | Дата: Среда, 19.03.2025, 09:15 | Сообщение # 8 |
|
Пешиход
| Ціни фіксовані, на сайті є, їх ніхто не ховає, а щодо кількості процедур - це все індивідуально, у мене на 9 процедурі волосся вже зовсім не було
|
| |
|
|
| kircenkotamara | Дата: Среда, 19.03.2025, 09:16 | Сообщение # 9 |
|
Опытный Прохожий
| Після таких результатів дійсно хочеться записатися
|
| |
|
|
| viktorovnauliana711 | Дата: Среда, 19.03.2025, 09:17 | Сообщение # 10 |
|
Пешиход
| Так а нащо відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні? Дівчата, ми гідні кращого! Записуйтеся, не пошкодуєте!
|
| |
|
|