|
Як обрати фасадні рейкові панелі для кухні або вітальні
|
|
| serhiikovalski | Дата: Пятница, 03.10.2025, 12:57 | Сообщение # 1 |
|
Прохожий
Статус: Offline
| Нещодавно вирішив оновити кухню і замислився над рейковими панелями для фасадів. Бачив у AGT Plus класні варіанти https://agtplus.ua/catalog/fasadni-reykovi-paneli/c84 але трохи загубився в текстурах і кольорах. Хочу, щоб виглядало сучасно, але не надто «холодно». Хтось мав досвід з їхніми панелями?
|
| |
|
|
| viktorkoroviak | Дата: Пятница, 03.10.2025, 19:19 | Сообщение # 2 |
|
Прохожий
| Я ставив подібні панелі на кухню минулого року. Можу сказати, що важливо підбирати відтінок під інші меблі й підлогу. Наприклад, світлі «деревні» текстури роблять простір теплішим, а темні матові панелі — більш хай-тек. Ще плюс: вони досить стійкі до вологи і подряпин, що реально зручно на кухні.
|
| |
|
|
| yuriy_hrynevsky | Дата: Пятница, 03.10.2025, 19:23 | Сообщение # 3 |
|
Прохожий
| Так, і ще момент із монтажем: рейкові панелі легко комбінувати між собою, створюючи акцентні стіни. Мені подобається підходити до цього як дизайнер: комбінувати різні ширини рейок, грати з напрямком текстури. Детальніше можна подивитися тут: https://agtplus.ua/catalog/fasadni-reykovi-paneli/c84 Я собі зробив невелику зону за барною стійкою зі світлою панеллю і темними вставками — вийшло дуже сучасно і стильно. Монтаж пройшов без проблем, а кімната відразу заграла по-новому.
|
| |
|
|
| serhiikovalski | Дата: Пятница, 03.10.2025, 19:26 | Сообщение # 4 |
|
Прохожий
| Цікаво, я теж думав про таку комбінацію. Головне, щоб не виглядало занадто темно і не «з’їдало» простір. Думаю взяти кілька зразків і приміряти прямо на кухні, перед тим як замовляти.
|
| |
|
|
| viktorkoroviak | Дата: Пятница, 03.10.2025, 19:50 | Сообщение # 5 |
|
Прохожий
| Так, саме так краще робити. Ще раджу не забувати про світло — підсвітка під шафами чи над барною стійкою дуже підкреслює текстуру рейкових панелей. Візуально це додає глибини і робить інтер’єр більш «живим».
|
| |
|
|