|
Айфон 11 про макс
|
|
| bannito | Дата: Вторник, 23.11.2021, 19:27 | Сообщение # 1 |
|
Прохожий
Статус: Offline
| Нужен айфон 11 про макс? Советую брать в магазине https://appleroom.ua/category/iphone-11-pro-max/ . Очень большой выбор товаров. Я себе там покупал. Очень доволен всем .
|
| |
|
|
| kykanasliva | Дата: Суббота, 21.12.2024, 22:22 | Сообщение # 2 |
|
Пешиход
| Скажіть, будь ласка, де найкраще купити айфон? Бо я намагаюсь обрати місце, де можна буде отримати не лише якісний товар, але й хороші умови покупки, швидку доставку, а також вигідні ціни. Мене цікавить саме модель iPhone 15 Pro Max, адже я чув, що це один із найкращих смартфонів на сьогоднішній день. Але я не зовсім впевнений, де можна знайти найкращу пропозицію, тому шукаю поради від тих, хто вже мав досвід купівлі саме цієї моделі.
|
| |
|
|
| lermontovlermik | Дата: Суббота, 21.12.2024, 22:24 | Сообщение # 3 |
 Пешиход
| Щодо покупки iphone 15 pro max https://yabloki.ua/iphone/iphone-15-pro-max/ , то я можу порадити магазин, де купував свій айфон — це yabloki.ua. Можливо, ти вже чув про цей сайт, але для мене це була дуже приємна знахідка. Я також довго думав, де купити айфон, бо справді не хотів потрапити на сумнівну пропозицію чи на підробку. Ось чому я обрав саме yabloki.ua — на цьому сайті можна знайти всі моделі, включаючи iPhone 15 Pro Max, а ще дуже зручний інтерфейс, швидка доставка та реальні гарантії. Мені навіть пощастило з акціями, що значно здешевило покупку, а я ще й отримав можливість вибору кольору та пам'яті! Плюс у них є класна підтримка, яка завжди відповідає на питання, навіть якщо щось не зрозуміло.
|
| |
|
|
| antp111 | Дата: Воскресенье, 29.12.2024, 21:32 | Сообщение # 4 |
|
Прохожий
| Класний телефон, у мене такий
|
| |
|