Приветствую Вас Гость | RSS

Среда, 18.03.2026, 03:18

Клуб любителей Toyota Avensis
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Порадьте психолога онлайн по скайпу
danilДата: Четверг, 25.05.2023, 13:37 | Сообщение # 1
Прохожий
Статус: Offline
Після розлучення останнім часом у мене дуже поганий стан. Це пов'язано в основному з психологією. Я сам розумію що розлучення був необхідний і так буде краще нам обом з колишньою дружиною. Але в душі зараз яка та порожнеча. І тому мені потрібно консультація психолога. Бажано по скайпу мені так буде зручніше.

saraamstaf24Дата: Пятница, 26.05.2023, 08:55 | Сообщение # 2
Прохожий
В сучасному світі взагалі немає проблем з консультаціями  онлайн. Раджу звернутися до психологічного центру «Перетворення» Впевнена в тому, що вам там нададуть кваліфіковану допомогу. Залишатися в такому стані небезпечно для здоровʼя. Звертайтеся до психолога як найшвидше.

bobik_grishaДата: Пятница, 26.05.2023, 11:58 | Сообщение # 3
Прохожий
Розлучення, звичайно, це тяжкий стрес, хоча і кажуть, що хлопці не переживають через розставання, так як дівчата, але це не у кожного так. Якщо ви довгий час не можете прийти до тями, може розвинутися депресивний стан. Тому зверніться до психолога за первинною консультацією, зараз майже всі психологічні центри практикуюь онлайн кончультації лікарів-психологів та психотерапевтів.

saraamstaf24Дата: Пятница, 26.05.2023, 21:12 | Сообщение # 4
Прохожий
Не хочу залишатися осторонь вашої проблеми. Зателефонувала подрузі і дізналася скільки коштує консультація у психолога в рекомендованому психологічному центрі. Дуже зручно, що прийом 
проходить  в форматі -онлайн. На цьому сайті https://www.preocentr.com.ua/uslugi....tatsiya вартість онлайн консультації  у психолога, коштує від 1000 грн. Все залежить від тяжкості вашої  ситуації і скільки потрібно вам приділити часу.

kseniyarozybayevaДата: Пятница, 26.05.2023, 21:29 | Сообщение # 5
Прохожий
Шкода) що ви розлучилися. Вам потрібно було до цього дізнаватися про допомогу у психолога, може б ви і зберегли сім'ю. Розбити легко, а ось збирати все по-новому - це йде купа часу. Ну як то кажуть, час лікує. Вам порадили чудовий центр, я думаю, вам точно допоможуть, спробуйте звернутися.

lorq210Дата: Суббота, 27.05.2023, 08:47 | Сообщение # 6
Прохожий
Звичайно втратити людину з якою довго жив - це сумно, але я думаю що з часом все пройде. У мене складніша ситуація, не можу збирати гроші, все що заробляю витрачаю для свого задоволення. Мені давно вже циганка нагадала що грошей не буде, може справді мене наврочили. Хочу теж звернутися до хорошого психолога, сподіваюся, що допоможе, а то я скоро пропаду. Я тут перейшов на сайт психології, шанував, мене він зацікавив. Спасибі за інформацію...

BobbyДата: Суббота, 03.06.2023, 14:28 | Сообщение # 7
Прохожий
Сьогодні хотів би обговорити важливу тему - онлайн психологічна допомога та вартість консультацій. З останніми подіями у світі, багато людей шукають ефективні та зручні способи отримання психологічної підтримки. Онлайн психологічні консультації стають все більш популярними і онлайн психолог вартість https://www.preocentr.com.ua/uslugi....tatsiya стають бшльш доступними, тому хочу поділитися інформацією щодо їхньої вартості та доступності. Вартість онлайн психологічних консультацій може різнитися в залежності від країни, регіону та самого психолога. У багатьох випадках ціни формуються на основі тривалості консультації, рівня досвіду та кваліфікації психолога. Також варто враховувати, що вартість може змінюватися в залежності від формату консультацій.

serofimushkaДата: Вторник, 13.06.2023, 20:26 | Сообщение # 8
Прохожий
спасибо всем за контакты

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Украинский Avensis клуб